Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Σκληρό ΡΟΚ στην Άρτα

Το περίφημο Γεφύρι της Άρτας. Φωτό: Χαράλαμπος Γκούβας, 2010.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργανώνουν στις 19 Δεκεμβρίου, τα τοπικά (και ΠΟΛΥ καλά ) συγκροτήματα που αντιπροσωπεύουν το χαρντ ροκ στην Άρτα, και όλα τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια ενός φίλου, ο οποίος δυστυχώς πάσχει από βαριά ασθένεια. Σαν δείγμα, από το τι θα ακουστεί, παραθέτω, το τραγούδι Little Man των Ghostdance...



 Στους Αρτινούς, το μπλογκ στέλνει φιλιά και αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Για όσους θα ήθελαν να επισκεφτούν την πανέμορφη Άρτα, δίνουμε το Δελτίο Τύπου και την Αφίσα της συναυλίας...

Η Άρτα εδώ και δεκαετίες έχει παράδοση στην σκληρή μουσική. Έχουν περάσει από την μικρή μας πόλη πολλά, καλά και αξιοπρόσεκτα σχήματα, που έχουν αφήσει το στίγμα τους σε μεγαλύτερο ή σε μικρότερο βαθμό. Όλο αυτό έχει δημιουργήσει μια οικογένεια. Μια οικογένεια με κοινά όνειρα, φιλοδοξίες και το βασικότερο με μια μεγάλη κοινή αγάπη. Την αγάπη για τη ροκ μουσική.
Εμείς σήμερα, σαν αντιπρόσωποι αυτής της οικογένειας, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι για έναν συνάνθρωπό μας, συμπολίτη μας, που έχει την ανάγκη μας, μιας και σε αυτή τη κατάσταση που ζούμε δυστυχώς χρειάζεται χρήματα για να πολεμήσει ισάξια τον εχθρό που βρέθηκε μπροστά του. Όλοι μας κάθε ημέρα λέμε και σκεφτόμαστε ότι η υγεία είναι πάνω από όλα και έτσι είναι, δυστυχώς αυτός ο νεαρός άνθρωπος βιώνει τον χειρότερο εφιάλτη για όλους μας. Αλλά αποφασίσαμε να μην τον αφήσουμε μόνο του! Έχει μια οικογένεια που τον στηρίζει και πολεμά γι' αυτόν, την δικιά του. Ας έχει άλλη μία, την δικιά μας!!!!
Η μουσική, η τέχνη, δεν σημαίνει τίποτα αν δεν είναι για τον άνθρωπο και προς τον άνθρωπο, να προσφέρει, να θυσιάζεται. Δεν υπάρχει η έννοια του "ροκά", όταν αυτός δεν έχει την διάθεση και την υπευθυνότητα να βοηθήσει, μιας και αντιπροσωπεύει-υπηρετεί μια μουσική που έχει παλέψει όσο καμία άλλη για την αγάπη και τον αλτρουισμό.
Με αυτά στο μυαλό μας, διοργανώνουμε αυτή τη συναυλία και ευχόμαστε να πάει πολύ πολύ καλά. Να την στηρίξετε όσο μπορείτε περισσότερο και όλοι μαζί να δώσουμε ένα χέρι βοήθειας, να κάνουμε κάτι, όσο μικρό κι αν είναι, για να αποδείξουμε ότι αυτά που λέμε τελικά τα πιστεύουμε!
Ίσως κάποιοι να μην γουστάρουν την συγκεκριμένη μουσική ή τα συγκεκριμένα συγκροτήματα, ίσως κάποιοι πάλι να μην χωρέσουν μιας και η χωρητικότητα του μαγαζιού είναι περιορισμένη, αλλά θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όλους....όλους όμως, να έρθετε μέχρι εκεί και να κόψετε ένα εισιτήριο. Απλά, ωραία και ανθρώπινα. Άλλωστε όλοι έχουμε να κερδίσουμε από αυτό, να κερδίσουμε λίγη ηρεμία στην ψυχή μας!
Σας ευχαριστούμε όλους για την βοήθεια που θα προσφέρετε.....
Συμμετέχουν:
-       AVIS
-       Ghostdance The Band (www.facebook.com/GHOSTDANCE.TheBand)
-       Stoned Spirit (www.facebook.com/stonedspiritband)
Tacones Lejanos club
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 21:00
είσοδος 5 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου