Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Μάστορης : Get a life!

Από τον Κώστα Μάστορη, λάβαμε επιστολή με τίτλο Maniatis vs The Universe, την οποία και δημοσιεύουμε:


Κύριε Νταλούκα
Η επιστολή Μανιάτη η οποία δημοσιεύθηκε στο blog σας είναι και αυτή προβλέψιμα παραληρηματική και το ποιόν και τα πεπραγμένα του Γιάννη Μανιάτη γνωστά, ως εκ τούτου οι γραφικότητες που διάβασα δεν χρειάζεται να απαντηθούν. Το να μιλάει άλλωστε ο Γιάννης Μανιάτης για ηθική είναι τόσο σουρεαλιστικό όσο αν μίλαγε ο Abu Bakr al-Baghdadi για την ανεξιθρησκεία και το δικαίωμα της έκφρασης. Αφού όμως μας ενημέρωσε κομπάζοντας για το ποιοι έγραψαν τους στίχους της ελληνόφωνης περιόδου (δεν χρειαζόταν, τα έχω πει πριν από αυτόν) ας μας πει και ποιοι
έχουν γράψει και τη μουσική γιατί βλέπω πως το ξέχασε.
Καθώς κανείς δεν ενδιαφέρεται να παρακολουθεί τον Γιάννη να πετάει τα παιχνίδια του έξω από τη κούνια για να τον προσέξουν θα είμαι ιδιαίτερα σύντομος.
Το όνομα Metro Decay (χωρίς «τρυκάζ») το καταχράσθηκαν οι Αφοί Μανιάτη όταν συνέχισαν να το χρησιμοποιούν μετά την αποχώρηση δυο ιδρυτικών μελών, αλλαγή μουσικού ύφους και γλώσσας κατά παράβαση μάλιστα άγραφης συμφωνίας μας και όχι μια tribute band της μιας βραδιάς με σαφώς διαφοροποιημένο όνομα.
Αν ο Γιάννης Μανιάτης επιμείνει να αυτοεξευτελίζεται ας βάλει καλά στο μυαλό του πως αυτή είναι η τελευταία φορά που θα δείξω οίκτο σιωπώντας. Get a life.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Κ. Μάστορης
3 Φεβρ 2017

2 σχόλια:

  1. Μια διαμάχη, που αν δεν υπήρχε ένας τόσο καλός δίσκος που ακούγεται μέχρι και σήμερα, απλά δεν θα υπήρχε και αυτή η κοκορομαχια. Διαβάζοντας και τις προηγούμενες επιστολές, Μανιάτη - Μάστορη δίνω ένα δίκιο στον δεύτερο. Καλό είναι βέβαια να μη υπάρχουν οι απειλές για την συνέχεια.
    Υ. Γ
    Το Live No Metro Decay έπρεπε να γίνει, και είχε κάθε δικαίωμα ο Κώστας Μάστορης να το κάνει.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Metro Decay που έλεγαν πως κατέλαβαν την Βαστίλη και έσφαξαν την αριστοκρατία του Ροκ, τώρα...σφάζονται μεταξύ τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή