Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

OMNI 15 - Δελτίον Θυέλλης 15-30 Ιουνίου 2017

☥ Let your true colours shine!
Χιλιάδες νέοι, με πολύχρωμα ρούχα, κατέκλυσαν την Πλατεία Συντάγματος, το απόγευμα του Σαββάτου, 10 Ιουνίου 2017. Ζητούσαν να διακηρύξουν πως η διαφορετικότητα, δεν είναι αρρώστια, ούτε ντροπή. Τσιμπήστε μια ιδέα, για το τι πραγματικά έγινε, ΕΔΩ


☥ Τι φρούτα βγάζει η Νότια Κορέα; K-Pop 
και ιδιαίτερα Ailee. 
Μάθετε για το κορεάτικο ποπ – ροκ, και την κοπέλα που έχει αναστατώσει 
την Ασία, ΕΔΩ.
☥ HALLUCINATONS / LIVE / CINEMA / FESTIVAL στην Αθήνα
22-24 Ιουνίου 2017
Ταινιοθήκη της Ελλάδος
Ιερά Οδός 48 και Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136, 10435 Αθήνα

Είσοδος δωρεάν

To HALLUCINATIONS είναι ένα τριήμερο φεστιβάλ ζωντανού κινηματογράφου, οπτικοακουστικών προβολών και expansive performance με υπναγωγικά έργα από 15 και πλέον καλλιτέχνες, μουσικούς, κινηματογραφιστές και επιμελητές από όλο τον κόσμο. 

☥ Άλλο ένα πραγματικά, αξιόλογο φεστιβάλ:
To Summer Nostos Festival (SNFestival) έρχεται αυτόν τον Ιούνιο, προτείνοντας μια ομαδική «επιστροφή» σε όλα όσα σημαίνει για τον καθένα μας, η άφιξη του καλοκαιριού. Μια εβδομάδα δωρεάν εκδηλώσεων για όλους, από τις 18 έως τις 25 Ιουνίου.

☥ Summer Nostos Festival: Νίκος Πορτοκάλογλου, Bang On A Can All-Stars
Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017
Αθήνα
Χώρος:  Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Διεύθυνση:   Ευριπίδου & Δοϊράνης, Τ.Κ.: 176 74, Καλλιθέα.
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης :     21:00

☥ Διαφημίζεται πως, την Παρασκευή 16 Ιουνίου, θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη, οι Nazareth για μία συναυλία στο Principal Club Theater.
Ούτε αντίρρηση έχουμε, αλλά ούτε και  τρελαινόμαστε. Οι Nazareth, δυστυχώς, πια, δεν υπάρχουν. Στο σχήμα που έρχεται, από το ιστορικό συγκρότημα, είναι μόνον ο μπασίστας. 

☥ Παύλος Παυλίδης & B-Movies
Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017
στο μπαρ Sinnerman
Μάκρης 6, Αιγάλεω
Τιμή εισιτηρίου:free
Ώρα έναρξης:19:00

Την Tετάρτη 21/6 Παγκόσμια ημέρα μουσικής, το Sinnerman bar σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγάλεω και τον Μέντα 88fm διοργανώνει ενα street festival με καλεσμένο τον Παυλο Παυλιδη και τους b-movies με μια συναυλία που θα γινει στον πεζόδρομο Μάκρης 6. Cocktails , street food και πολλά άλλα, θα μας περιμένουν να γιορτάσουμε την ξεχωριστή γεμάτη μουσική μέρα. Την συναυλία ανοίγουν οι Two Smokin Barrels. 

☥ Οι B- movies που εξακολουθούν να βρίσκονται στο πλευρό του Π. Παυλίδη, είναι ένα από τα καλύτερα ελληνικά ροκ συγκροτήματα. Δεν παύουν να εξελίσσονται και να πειραματίζονται, δίνοντας πάντα κάτι το νέο και διαφορετικό στις συναυλίες τους.



☥ 25 Ιουνίου 2017 -Summer Nostos Festival: Monika & Ορχήστρα ΕΡΤ, Nickel & Dime Ops, Λεωνίδας Καβάκος, Charlotte Rampling & Sonia Wieder-Atherton . Αθήνα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Είσοδος free.  

☥ Το λεγόμενο EJEKT FESTIVAL, άραγε ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται; Κάνουν λέει φεστιβάλ, στην Πλατεία Νερού, στις 24 Ιουνίου, με τιμή εισόδου ... 50 και 95 ευρώ! Πάνε καλά ρε;

☥ Μην τσιμπάτε, σε ό,τι σας πλασάρουν σαν σημαντικό event. Γενικά ισχύει: Ό,τι λάμπει, δεν είναι απαραίτητα και χρυσός.


☥ Έρχεται και το Matala Beach Festival, τριήμερο στις 16, 17 και 18 Ιουνίου. Θα μπορούσε να είναι το σημαντικότερο φεστιβάλ, αλλά δυστυχώς, δεν είναι. Σφραγίδα του φεστιβάλ, έχει γίνει ο ...Τόνι Σφήνος. Αν εξαιρέσουμε το κιτς έμβλημα, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές: Πουλικάκος, Magic De Spell, Ζιώγαλας, Βιτάλη, Μπαλάφας, Angelika Dusk κ.α. 

Όμως, όλο το φεστιβάλ, όπως σχεδιάζεται, δεν ανταποκρίνεται στο ιστορικό γεγονός, που λάμπρυνε την ακτή των Ματάλων. Χρειάζεται αναβάθμιση.

☥ Λάκης Παπαδόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Γιώργος Χατζηπαύλου, την Τετάρτη, 28 Ιουνίου  και Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017, στην Ταράτσα Του Φοίβου (Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι). 

☥ Αυθεντικές ροκ καταστάσεις! Simos Kokavesis στο ωραιότατο LAZY Club (Λεωφ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια, Αττική Οδός - Exit: 12-απέναντι από το γήπεδο Χαλανδρίου.Τηλ:210/68.95.535).
Ο Σίμος, κεντάει στην κιθάρα του εκπληκτικές διασκευές τραγουδιών των Dire Straits, Alvin Lee, Peter Green, Jimmy Hendrix, Stevie Ray Vaughan, ZZ Top, Βad Company, Rory Gallagher κ.α.

Δείτε τον στις 15, 22 και 29 Ιουνίου. Είσοδος δωρεάν, ποτό 5 ευρώ. 

☥ Rockwave Festival: Rotting Christ, Nightstalker, 1000 Mods, Innerwish, Bazooka.
Παρασκευή, 30 Ιουνίου.
Αθήνα (Μαλακάσα)-Χώρος: Terra Vibe (37ο χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας)
Τιμή εισιτηρίου 12,14 / 16 e

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου