Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Άκης Μπαρούτας – Επιστρέφω στη Γη

Ο δίσκος, στη φυσική του μορφή, δείχνει το καλό γούστο και την αξιοσημείωτη φροντίδα, της Puzzlemusic. Μπράβο! Το cd σε καλαίσθητη χάρτινη συσκευασία, με ωραίο εξώφυλλο. Περιέχει ευανάγνωστο booklet, και συνοδευτική αφίσα της εξαιρετικής καλλιτέχνιδας Σοφίας Τόπη, η οποία είναι η δημιουργός όλου του artwork.



Τα τραγούδια όμως, είναι άνισα μεταξύ τους.
Ο τραγουδοποιός, βιάστηκε δεν ξεσκαρτάρισε το υλικό του. Σαν σύνολο, ο δίσκος είναι υποτονικός. Υπάρχουν πάντως, και στοιχεία πολύ καλά, που δείχνουν, πως υπάρχει ταλέντο. 



Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου:
O Άκης Μπαρούτας γεννήθηκε το 1993 στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Ξεκίνησε την κιθάρα σε ηλικία 15 ετών, ενώ συνέχισε τις σπουδές του στη μουσική στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια σπουδάζει παράλληλα Κτηνιατρική. Την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ του Άκη Μπαρούτα Στις Πλατείες του Κόσμου (Polytropon, Δεκέμβριος 2014) είχε ακολουθήσει η live παρουσίαση του στον κινηματογράφο Ολύμπιον καθώς και εμφανίσεις σε χώρους της Θεσσαλονίκης όπως Μύλος Club, Μαύρη Τρύπα, Άβατο κλπ κορύφωση των οποίων ήταν η εμφάνιση του στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών. 

Παίζουν οι μουσικοί:

Φωνές: Άκης Μπαρούτας
Κιθάρες - Φωνές: Νίκος Δημακίδης
Μπάσο: Τόλης Δεληγιάννης
Πλήκτρα - Πιάνο: Ανθή Κύρκου
Τύμπανα - Κρουστά: Αλέκος Σπανίδης
Τσέλο: Έυη Καζαντζή

Στίχοι, Μουσική: Άκης Μπαρούτας
Ενορχήστρωση: Συμμετοχή και συνεργασία των μουσικών
Παραγωγή: Άκης Μπαρούτας, Νίκος Δημακίδης
Ηχοληψία - Μίξη: Θάνος Καζαντζής, Λεωνίδας Μπεϊλής, Μέρκος Ζήκας, Studio Polytropon, Θεσσαλονίκη
Mastering: Χρήστος Μέγας
Σχεδιασμός Εξωφύλλου - Artwork: Σοφία Τόπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου