Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

CHIPS #1

Με ύμνους στις ικανότητες του «αρχηγού» τους, Μένιου Φουρθιώτη, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής Αποκαλυπτικά, αποχαιρέτησαν για το Καλοκαίρι. Πιο αηδιαστικό γλείψιμο, δεν έχουμε δει. Με απίστευτα επαινετικά λόγια, λες και είχαν μπροστά τους τον Larry King, λιβάνιζαν τον Μένιο (ναι, τον Μένιο!), ενώ ακούγονταν και τραγούδια όπως «Εσύ είσαι η αλήθεια μες στην ψευτιά». Τι αναγκάζονται να κάνουν οι άνθρωποι για να ζήσουν.

Η Μόνικα απάντησε για όσα της καταμαρτυρούν για την Στάλα. Σε συνέντευξή της στον Pepper 966, η αοιδός, είπε «Είναι όμως λυπηρό, που η Στάλα είναι η αφορμή για τον κόσμο να βγάζει χολή, αλλά εντάξει (αν δεν έβγαζε χολή) δεν θα είχαμε και εγκληματικότητα και θα είχαμε παγκόσμια ειρήνη...». Ώστε, μάθαμε τον λόγο που δεν υπάρχει παγκόσμια ειρήνη... δεν υπάρχει, γιατί οι άνθρωποι είναι κακοί, και κατηγορούνε την Στάλα. Α ρε Μόνικα, πας κι εσύ, το καβάλησες το καλάμι.

Προσοχή. Τα καλάμια είναι λεπτά και σπάζουν εύκολα.Περισσότερα για την Μόνικα ΕΔΩ 


Απορία 1: Δεν σταματά να αυτοφωτογραφίζεται το μοντέλο Εύα Λάσκαρη, και να ανεβάζει τις φωτογραφίες της, στο instagram.
Δεν είναι η μόνη.
Γιατί άραγε, καλλίγραμμες μοντέλες, βγάζουν τα κινητά τους, κάποιες ευρισκόμενες και σε πανάκριβα μαγαζιά, και  τραβούν selfies, για να τις ανεβάσουν στο facebook, instagram και αλλού ; Χούι, εγωπάθεια ή κάτι άλλο;

Απορία 2: Ο Σπύρος Ρέβης, επίσης δεν σταματά να φωτογραφίζεται στην Μύκονο. Τελευταία ανεβάζει μανιωδώς, φωτογραφίες του, όπου εμφανίζεται να κρατά σαμπάνιες dom perignon, ευρισκόμενος στο γνωστό μπαρ Nammos, άντρο της high society. Στην φωτό αυτή, είναι στην περίφημη συναυλία Ρέμου-Ραμαζότι.Τι να θέλει να δείξει;

Και οι δύο αυτές απόρίες, λύνονται, σε ένα κείμενο, της ωραιότατης και πανέξυπνης Silia Psychi





Τάδε έφη Silia Psychi:
" Μια από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις της ενήλικης ζωής μου ήταν όταν συνειδητοποίησα ότι για να βγάλεις χρήματα πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν να τα έχεις ήδη.
Ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτό.
Υπάρχουν κοπέλες που ανεβάζουν τις- μαϊμού μεν, ακριβές μαϊμού δε- Chanel τσάντες τους στο facebook και κάνουν check in από ακριβά εστιατόρια για να ανεβάσουν την ταρίφα τους. Εσύ νομίζεις ότι το κάνουν για διασκέδαση αλλά αυτές το κάνουν για επένδυση. Προσδιορίζουν το target group τους.
Κάπως έτσι συμβαίνει και με το Νammos.
Δεν πας στο Nammos και σκας 10,000 για να δεις τον Ρέμο. Πας και τα σκας, για να δηλώσεις ότι η τσέπη σου αντέχει αυτή την υπεραξία, ανάμεσα σε άλλους που την αντέχουν επίσης, για να σε έχουν στα υπόψη. 10,000 αξίζει η πρόσβαση σε κάτι που δεν είναι καθολικά προσβάσιμο και αυτό ακριβώς γουστάρεις.
Αυτές οι βραδιές μοιάζουν περισσότερο με συνέδρια παρά με βραδιές διασκέδασης. Ποίος θα σε συστήσει σε ποιον. Ποιον πελάτη θα πας για να τον ευχαριστήσεις. Ποιον υποψήφιο πελάτη θα πας για να κλείσεις το deal. Ποιος θα είναι εκεί για να σε δει και μετά να μεταφέρει σε κάποιον τρίτο ότι ήσουν εκεί.
Το θέμα είναι, θα ήθελες να ήσουν εκεί;
Γιατί αν θες πραγματικά να είσαι, και ζηλεύεις αυτούς που είναι,  δεν είναι και τόσο δύσκολο να είσαι.
Εγώ ζηλεύω τον Αμπράμοβιτς που πάει στη Δονούσα με το γιοτ και δεν τον βλέπει κανείς.
Ζηλεύω δηλαδή το βαθύ χρήμα, το αυταπόδεικτο. Και γι αυτό στη ζωή μου δε θα αποκτήσω καθόλου".

Στην φωτό, το σούπερ μόντελ Kendall Jenner στο Nammos.
Όπως και να το κάνουμε, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας. Οι εγχώριες σελεμπριτούδες σκοτώνονται να ταξιδέψουν στην Μύκονο, για να δηλώσουν πως είναι κι αυτές στο νησί που προτιμά το διεθνές τζετ σετ, όμως αυτό δεν τiς εντάσσει στο τζετ σετ. Άλλο η σελεμπριτού και άλλο μία  celebrity. Διαφωνώ με τον τρόπο ζωής μίας celebrity, αλλά, ο τρόπος ζωής, μίας σελεμπριτού, με αηδιάζει.  



Άντε στην υγειά μας ρε παιδιά! Τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, τράκαρα στο ωραίο ταβερνάκι Μαζωμός, στο Μαρούσι. Και τον φωτογράφισα ενώ μου έτεινε ποτήρι με ουίσκι, έχοντας δίπλα του, την δημοσιογράφο και σύντροφό του, Ελένη Καρβελά. Στην συζήτησή μας, του είπα «Έχεις ρε συ πει πολλές μαλακίες, αλλά έκανες και κάτι που θαύμασα» «Τι;» «Όταν δεν καταδέχτηκες να μιλήσεις στην εκπομπή του Φουρθιώτη!». Ο Μπογδάνος, μου είπε πως δεν θα είναι, με τον Λιάγκα. Έμαθα, ότι η μάνα του, έχει κάτι κτήματα στο νησί (είναι από την Νάξο). Δεν αποκλείεται λοιπόν, αν βγει ακτήμονας στα τηλεοπτικά, να γίνει καλλιεργητής, στα οικογενειακά του χωράφια. Είναι κι αυτό, μια λύση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου