Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Οι Playground Theory στο πρότζεκτ Μάταλα

Φωτο: Μάρσια Ισραηλίδη και Δημήτρης Νέγκας, των Playground Theory.

Ένα από τα καλύτερα σχήματα της ηλεκτρονικής dream μουσικής, οι Playground Theory, ανακοίνωσαν την συμμετοχή τους, στο πρότζεκτ Μάταλα.
Κι αυτοί δραπέτες, με εξαίσιες μουσικές και παράξενους στίχους, φτιάχνουν δρόμους να φύγουν μακριά, περνώντας από όμορφα όνειρα αλλά και εφιάλτες, μυστικές σκέψεις και αγωνίες, καλά κρυμμένους φόβους και με την αίσθηση πως επιπλέουν, κάποιες φορές με το κεφάλι προς τα κάτω.

Ακούστε τους στο Little Things




Oι Playground Theory, σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2009. Η τωρινή τους σύνθεση είναι: Μάρσια Ισραηλίδη (φωνή-πλήκτρα), Βαγγέλης Κατσουλάκης (τύμπανα), Δημήτρης Νέγκας (πλήκτρα).




Το 2013 κυκλοφόρησαν το επίσημο ντεμπούτο τους, Speaking Of Secrets και τον Ιανουάριο του 2016 το δεύτερο άλμπουμ Connect The Dots (αμφότερα στην Puzzlemusik).
Οι ίδιοι, ορίζουν την μουσική τους, ως «μίγμα ανατολίτικων modes, trip-hop beats, delays & distortions, καθώς και όλες τις -συνειδητές ή μη- επιρροές».
Στα αξιοσημείωτα έργα τους, και η διασκευή του παραδοσιακού «Τραγούδι της Φυλακής» (Prison Song), της Ζακύνθου.
Τώρα, ηχογραφούν το τρίτο άλμπουμ τους, και το Escape the Night, θα είναι το πρώτο single, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου