Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Τα πλουσιόπαιδα της Ελλάδας- Θαυμάστε ρε βλάχοι!

Γνωρίζετε τι είναι το RKOG; Αρχικά του Rich Kids Of Greece, κλαμπ των πλούσιων ελληνοπαίδων. Έχουν και σελίδα στο instagram όπου και ανεβάζουν φωτογραφίες, επιδεικνύοντας τι κατέχουν. Σε αυτή την φωτό, ο πλούσιος νέος, μας δείχνει πως έχει ακριβό ρολόι και αυτοκίνητο. Μία γαλανόλευκο σημαία που ανεμίζει, αφήνει να χωρέσει στο κάδρο του, υπονοώντας πως έχει κλείσει μες στην καρδιά του και την Ελλάδα. Βεβαίως, βεβαίως.


Τούτος εδώ, φωτογραφίζει τα καλλίγραμμα οπίσθια νεαρής, ενώ τα περιχύνει με ακριβή σαμπάνια. Την φωτό, θα την στείλει σε φίλο του, εννοώντας «κοίτα τι κάνω!».
Με τέτοιες εποικοδομητικές δραστηριότητες καταγίνονται, τα πλουσιόπαιδα της Ελλάδας, όπως φαίνεται στην σελίδα που έχουν στο instagram.



Να σκάσουν οι τσοκαρίες της πλέμπας! 
Εδώ, η πλούσια νεαρή ελληνίδα, μας δείχνει τα καλούδια που έχει: Υπέροχες γόβες στιλέτο, ακριβά ρολόγια και αυθεντική τσάντα Luis Vuitton. Το νυχάκι της κομψότατο, τείνεται προς σειρές των 50, 100 και 500 ευρώ, που συμπληρώνουν το ωραίο ντεκόρ. 

Τούτος πάλι, με την φωτογραφία που ανέβασε, θέλει να μας πει, πως τα λεφτά του τα έχει σε λίρες Αγγλίας.

Αχ Ελλάδα σ’αγαπώ, και βαθιά σε ευχαριστώ, αλλά αν λάχει και καμιά στραβή, υπάρχει και διαβατήριο, να την κάνω. Χαρά στον Έλληνα που ελληνοξεχνά, και στο Λονδίνο έχει καβατζωμένα τα λεφτά.


Μεταξύ τους τα πλούσια ελληνόπουλα, κάνουν και κόντρες.
Μία φωτογραφία με δεσμίδες των 50 ευρώ, ανέβασε νεαρά ύπαρξη του κλαμπ RKOG, σχηματίζοντας με τα δάχτυλα και το σήμα της νίκης. Όμως, χαρακτηρίστηκε αυθωρεί ψιλικατζού, από άλλη, που ανέβασε την φωτό με τα μωβ των πεντακοσίων. Τι συγκινητικό!
Η ευγενής άμιλλα των δύο αυτών συναγωνιστριών, στοχεύει στην πρόοδο, βεβαίως βεβαίως.  

Αυτά και άλλα πολλά θα δείτε λοιπόν στις φωτογραφίες που ανεβάζουν τα πλουσιόπαιδα της Ελλάδας. Πανάκριβα αυτοκίνητα, παπούτσια καλά, βίλες, πισίνες, και ρόλεξ. Αυτά έχουν αυτά μας δείχνουν. Τι δεν θα δείτε; Ούτε μία φωτογραφία από βιβλίο, ή ένα μικρό έστω, έργο τέχνης. Ο λόγος είναι ότι τα πλουσιόπαιδα δεν ενδιαφέρονται να έχουν τέτοια πράγματα. Αυτά τα έχει η πλέμπα. Τα πλουσιόπαιδα έχουν χρήμα και λουξ γκόμενες, τι να τα κάνουν τα βιβλία; Χαχαχα. Η καρδιά σου είναι όπου είναι ο πλούτος σου, και ο πλούτος σου είναι όπου είναι η καρδιά σου.


5 σχόλια:

  1. Μεροληπτικό άρθρο.Δέν είναι όλα τα Rich Kids of Greece όπως τα παρουσιάζεις,υπάρχουν πλούσιοι νέοι που εργάζονται σκληρά σε διάφορες επιχειρήσεις,δίνουν δουλειά σε άλλους,λιγώτερο πλούσιους νέους,επίσης πληρώνουν φόρους στο κράτος γιά να έχη αυτό νοσοκομεία,στρατό γιά την άμυνά του,αστυνομία γιά την δημόσια τάξη,σχολεία και πανεπιστήμια γιά την μόρφωση τών πολιτών του.Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γράφω ότι όλα τα πλουσιόπαιδα είναι έτσι. Βεβαίως και υπάρχουν πλουσιόπαιδα που είναι όπως αναφέρεις. Το άρθρο παρουσιάζει την νοοτροπία αυτών που είναι στο συγκεκριμένο κλαμπ RKOG με σελίδα στο instagram που κάνουν επίδειξη τι κατέχουν.

      Διαγραφή
  2. Δε συμφωνώ με τον υποτιμητικό όρο ΒΛΆΧΟΙ.... προσβάλλει μεγάλη μερίδα Ελλήνων με βλάχικη καταγωγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαταλαβα καλα τι εννοεις, ειμαι βλαχος απο παππου ζω 25 χρονια ΑΘΗΝΑ αλλά ποτέ δεν ειπα ειμαι ΑΘΗΝΑΙΟΣ...το ποστ καταλαβα αφορά ΑΤΟΜΑ που ο μπαμπας ειτε κανει ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Ή ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...συνηθως αυτα τα πλουτη δεν ειναι προιον ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΩΝ αλλα το αντιθετο που παραπεμπει σε εμπλοκη με ΜΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή