Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Ρε ποια Τζόπλιν, εδώ έχουμε την Μαίρη Συνατσάκη!

Να που μας αξίωσε ο θεός των λουλουδιών, να δούμε και την Συνατσάκη χίπισσα. Και τι δεν κάνει αυτό το κορίτσι. Την θες κουτσομπόλα σε πάνελ; Γίνεται. Την θες, σε εκπομπή μαϊντανολάιφστάιλ, έρχεται. Την θες να ποζάρει γυμνή για καλό - λέμε τώρα- σκοπό; Πρώτη! Τώρα, κατεβαίνει ως επαναστάτρια χίπισσα, να μας θυμίσει την ιερή εποχή της Ψυχεδέλειας.

Πού γίνονται ωρέ όλα αυτά τα θαυμαστά;
Στο Θέατρο Χώρα, όπου παίζεται το θρυλικό HAIR.

Με Δελτίο Τύπου, μας πληροφορούν πως το περίφημο HAIR, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τους πιάνουμε αδιάβαστους. Η παράσταση ανέβηκε στην Αθήνα, τον Μάιο του 1970, δημιούργησε σάλο στην συντηρητική κοινωνία, και τελικά απαγορεύτηκε από την χούντα.
Είχε μία «μικρή» διαφορά, εκείνη η ιστορική παράσταση, από την σημερινή. Δεν υπήρχαν μαϊντανοί. Σε εκείνη, ηθοποιοί και χορευτές ήταν πραγματικοί χίπηδες από τις σπηλιές των Ματάλων.
Σε ετούτη εδώ την σημερινή, οι χίπηδες, είναι σαν την ...Μαίρη Συνατσάκη!


H ελληνική αυτή εκδοχή του HAIR, στο Θέατρο Χώρα είναι σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα, και πρωταγωνιστούν οι: Αιμιλιανός Σταματάκης, Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατής, Άρης Πλασκασοβίτης, Κατερίνα Σούσουλα, Angelika Dusk, Κρυσταλλία, Αναστάσιος Ράμμος, Ξένια Ντάνια, Φαίδων Φαρίντ, Γιάννης Μανιατόπουλος, Αγγέλα Σιδηροπούλου, Ντένια Λεβέντη, Σταύρος Μπέκας, Έλενα Βακάλη, Πάνος Μαλακός και Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου