Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Νίκος Γιακουμάκης – Ο Ταξιδιώτης

O ταλαντούχος Νίκος Γιακουμάκης (Tntsokin) εκτός από σωστός δάσκαλος στην δημοτική εκπαίδευση, είναι και τραγουδοποιός - τραγουδιστής.
Ιδρυτικό μέλος των Barayanka και Δ.Ο.Γ.Μ.Α, αλλά και δημιουργός  προσωπικού πρότζεκτ. Πρόσφατα κυκλοφόρησε τον δίσκο, με τίτλο Ο Ταξιδιώτης.
Εννέα τραγούδια, που έρχονται να προστεθούν,  στα καλά του ελληνικού ροκ.





Μοιάζει o ήχος της σιωπής με όνειρο μιας εποχής, που είχε χρώματα κλωστές, να κρέμονται οι ενοχές. Και φεύγω μακριά, από τα όνειρα. Γιατί δε ξέρω την αλήθεια, αν είχα ζήσει όλα αυτά ή μήπως το μυαλό εγκλωβίζω μη θυμάται τίποτα Και φεύγω μακριά. Στο τέλος της διαδρομής, σαν εφιάλτης της στιγμής, βρίσκω τις σκέψεις μου θολές. Ζωή, τη θέληση μου καις.

Μουσική - Στίχοι: Νίκος Γιακουμάκης
Ενορχήστρωση: Νίκος Γιακουμάκης, Βάσω Μιχαηλίδου, Γιώργος Θεοφάνους. Ηχοληψία, Μίξη, Mastering: Γιώργος Θεοφάνους Η ηχογράφηση έγινε στο Studio Kollektiva Φωτογραφία: Αντώνης Γιακουμάκης Graphic Designer: Θάνος Παπαγεωργίου Παραγωγή: Tntsokin Νίκος Γιακουμάκης: Φωνή, φωνητικά, Ακουστική κιθάρα, Πιάνο, Body Percussion, Percussion, Σφύριγμα Βάσω Μιχαηλίδου: Ακορντεόν Γιώργος Θεοφάνους: Μπάσο, Percussion


Βρείτε τον δίσκο στα
iTunes/Apple Music
Google Play  
Spotify
Deezer

Ο Νίκος Γιακουμάκης (φωτο) έγραψε για τον δίσκο του:


Η δημιουργία αυτού του δίσκου ήταν ένα από τα σχέδια (όνειρο) που είχα, όταν ξεκίνησα το solo project το 2012. Με αρκετές δυσκολίες, ανεξάρτητη παραγωγή και προσωπική χρηματοδότηση, έφτασα εδώ με τον "Ταξιδιώτη" να αποτελεί πλέον την 1η προσωπική δισκογραφική δουλειά και 3η στο σύνολο.
Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, την Tina Laskari που ήταν και είναι δίπλα μου σε κάθε προσπάθεια της ουτοπίας μου.
Τον αδελφό Dimitris Dimitriadis, γιατί μέσα από αυτόν κατάλαβα πως όλα είναι δυνατά. Όσο δύσκολες και αν είναι συνθήκες, το πείσμα και η επιμονή δίνουν αποτέλεσμα.
Την ταλαντούχα Βάσω Μιχαηλίδου (ακορντεόν & ενορχήστρωση) που από την πρώτη στιγμή δέχτηκε να μπει στην τρέλα μου και με την αστερόσκονή της πρόσθεσε λίγη παραπάνω! Επίσης, την ευχαριστώ και για την ψυχοθεραπεία που κάναμε στην διαδρομή από και προς το studio ;)
Τον Γιώργο Θεοφάνους (ηχοληψία,μίξη,master & ενορχήστρωση) για το μεράκι, τον επαγγελματισμό, την παρέα και την όρεξη. Αμέσως διαισθάνθηκε πόσα σημαίνει το album αυτό και του έδειξε αγάπη.
Τον Αντώνης Γιακουμάκης για την υπέροχη φωτογράφηση που κάναμε και που βρήκε χρόνο και για μένα, ανάμεσα στις διακρίσεις και τις επιβραβεύσεις που έχει τον τελευταίο καιρό!! (Γεια σου Πατέρα)
Τον Thanos Papageorgiou για το υπέροχο Graphic Design του δίσκου, που με το που πιάνει κάποιος το cd κατευθείαν μαγεύεται! Και σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα κάθε φορά που σε χρειάζομαι!
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τον ένα τρόπο ή τον άλλο έχετε βοηθήσει και συμβάλει στην ολοκλήρωση του δίσκου (Aggelos Aligiannis σε ευχαριστώ για τα πολύτιμα φώτα σου όσον αφορά την κοπή του δίσκου).

Όποιος ενδιαφέρεται, μου στέλνει προσωπικό μήνυμα (p.m.) στο  fb  ΕΔΩ  και του εξηγώ πώς μπορεί να αποκτήσει το album στα χέρια του!
Καλή συνέχεια σε όλους και, όπως πάντα, τα καλύτερα έρχονται!


Χαλκίδα, 23/01/2018


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου