Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Μανώλης Παπούλιας και ΜουΣΙκΟΦρονεΣ – Πότε; (Για υποστήριξη στα παιδιά με ειδικές ανάγκες)


Το Digital single ‘’ Πότε ’’ προς υποστήριξη του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων παιδιών με ειδικές ανάγκες ΄΄ Παιδικά όνειρα ΄΄ του Δήμου Δέλτα Θες/νίκη, κυκλοφορεί και διανέμεται απο την ζέυξις music.


Οι ‘’Μουσικόφρονες’ είναι,
Αντιγόνη Θεοχάρη-κιθάρα,τραγούδι
Μαρία Κοσμίδου -τραγούδι
Μάκης Γκότζικας -μπουζούκι
Αντώνης Ζάχος -κρουστά
Κώστας Μπύρος -βιολί
Κώστας Γιαννακάκης- κόντρα μπάσο


Ο Μανώλης Παπούλιας, είναι ιδρυτικό μέλος,συνθέτης,κιθαρίστας του ελληνικού ροκ συγκροτήματος Μοντάζ, που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην ιστορία της εναλλακτικής ροκ ελληνικής μουσικής. Είναι επίσης, ιδρυτικό μέλος των μουσικών σχημάτων,Τα αερικά του βάλτου και  Μουσικόφρονες, όπου με το ιδιαίτερο  (έντεχνο - ρεμπετορόκ) ύφος του,παρουσιάζει δικά του τραγούδια.
Έχει κυκλοφορήσει την ορχηστρική δουλειά Μπλουζοπαρμένα Ταξίμια και έχει εκδώσει την ποιητηκη συλλογή Μια Ανάσα Άσυλο …ευχαριστώ αγάπη.
Συνεργάστηκε  ως κιθαρίστας σε παραγωγές άλλων μουσικών αλλά και ως τραγουδοποιός σε μουσικές σκηνές,με θεατρικές ομάδες για τις οποίες έγραψε μουσική,και τραγούδια.      
                                                         
Το  Digital single Πότε σε μουσική ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ και στίχους ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΙΜΤΖΗ αποτελεί τον προπομπό του επερχόμενου άλμπουμ, ,και κυκλοφορεί προς υποστήριξη  του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων παιδιών με ειδικές ανάγκες Παιδικά όνειρα του Δήμου Δέλτα Θες/νίκης, όπου εκτός από τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι κύριος σκοπός είναι η δημοσιοποίηση και η ευαισθητοποίηση του κοινού προς ενίσχυση για την,εδώ και χρόνια,προσπάθεια του συλλόγου να πραγματοποιήσει την ανέγερση κατάλληλης  υποστηριζόμενης στέγης διαβίωσης των παιδιών.                                                                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου