Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

OMNI - 10 / Update

► Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά στη Φωτιά – Unplugged – στο ΙΛΙΟΝ plus (Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα)
Σάββατο 25 Μαρτίου 2017.
Κρατήσεις – Πληροφορίες: 210 8824383

► Melentini & The Running Blue Orchestraστις 23 Μαρτίου στο ΤΡΙΑΝΟΝ.
Special guest : Theodore live improvisations. Η Melentini θα παρουσιάσει τραγούδια από τον δίσκο “Εxplosions around, the desert inside“, καθώς επίσης τραγούδια από τις συνεργατικές δημιουργίες της και καινούρια κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο.

► Οι Keep Shelly in Athens στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου, Φιλελλήνων 27, στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού. Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017.


► Τα Αντίποινα και οι Social Waste μας καλούν στην παρουσίαση του καινούριου τους άλμπουμ «Το hip hop της Μεσογείου» το Σάββατο 25 Μάρτη 2017 στο Gagarin 205 Live Music Space.


► Οι Dilemma, σκοτεινό σχήμα του ροκ, έδωσαν την παράσταση Heaven Steps, στην Γερμανική Εκκλησία Σίνα 66, Κολωνάκι. Μουσικές και τραγούδια βαθιάς κατάνυξης, προσέγγισαν το θείο, με ροκ τρόπο. Μουσική συνύπαρξη του Bach με τον Leonard Cohen και των Simon & Garfunkel με τον James Newton. (Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στις 8.30 μ.μ)



► OCEAN MIND + GHOST SEASON στο AN Groundfloor – Παρασκευή 31 Μαρτίου. Σολωμού 13-15 Εξάρχεια
Doors open 21:00, Είσοδος 7 ευρώ




► Την Τρίτη 21 Μαρτίου, Εαρινή Ισημερία και Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, στο «ακριβώς» κάθε ώρας, οι μεγάλοι ποιητές, ήταν στο Μέντα 88.
Μέσα από τις δικές τους φωνές, ο Καβάφης, ο Καρυωτάκης, ο Βάρναλης, ο Σεφέρης. Αλλά και μέσα από τις φωνές της Μελίνας Μερκούρη, της Έλλης Λαμπέτη, του Δημήτρη Χορν.


► Η Νικόλ Σαραβάκου στο Σταυρό του Νότου Plus την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017, στις 9.30μμ. Με νέα κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία, ένα βήμα πριν την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού άλμπουμ. 



Οι Anima Triste 
(Φωτο: Μ.Νταλούκας, 2017)

► Anima Triste & Mosquito 
στο MODU (Κολωνού 76, Αθήνα). Παρασκευή  24 Μαρτίου  στις 9 μ.μ.
Οι Anima Triste θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον πρώτο δίσκο τους, αλλά και κάποια καινούργια.
Οι Mosquito, για πρώτη φορά, θα δώσουν δείγματα, από τον δίσκο ντεμπούτ που ηχογραφούν τώρα. 




► Ο Rous παρουσιάζει την Τρίτη 28 Μαρτίου στον Σταυρό του Νότου Club, το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «Rous II», που θα κυκλοφορήσει από την Archangel Music και θα περιλαμβάνει 10 τραγούδια.




Γιώργος Δημητριάδης & Οι Μικροί ήρωες, στο ON THE ROAD Live Stage (Ιάκχου 12, Γκάζι). Σάββατο 25 Μαρτίου 2017. 

► Οι Maplerun έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο lyric video από το επερχόμενο album τους με τίτλο “Partykrasher”. Το τραγούδι λέγεται “Remedy” και η κυκλοφορία του full album, είναι προγραμματισμένη για τον Απρίλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου