Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

Τα πλουσιόπαιδα της Ελλάδας- Θαυμάστε ρε βλάχοι!

Γνωρίζετε τι είναι το RKOG; Αρχικά του Rich Kids Of Greece, κλαμπ των πλούσιων ελληνοπαίδων. Έχουν και σελίδα στο instagram όπου και ανεβάζουν φωτογραφίες, επιδεικνύοντας τι κατέχουν. Σε αυτή την φωτό, ο πλούσιος νέος, μας δείχνει πως έχει ακριβό ρολόι και αυτοκίνητο. Μία γαλανόλευκο σημαία που ανεμίζει, αφήνει να χωρέσει στο κάδρο του, υπονοώντας πως έχει κλείσει μες στην καρδιά του και την Ελλάδα. Βεβαίως, βεβαίως.


Τούτος εδώ, φωτογραφίζει τα καλλίγραμμα οπίσθια νεαρής, ενώ τα περιχύνει με ακριβή σαμπάνια. Την φωτό, θα την στείλει σε φίλο του, εννοώντας «κοίτα τι κάνω!».
Με τέτοιες εποικοδομητικές δραστηριότητες καταγίνονται, τα πλουσιόπαιδα της Ελλάδας, όπως φαίνεται στην σελίδα που έχουν στο instagram.Να σκάσουν οι τσοκαρίες της πλέμπας! 
Εδώ, η πλούσια νεαρή ελληνίδα, μας δείχνει τα καλούδια που έχει: Υπέροχες γόβες στιλέτο, ακριβά ρολόγια και αυθεντική τσάντα Luis Vuitton. Το νυχάκι της κομψότατο, τείνεται προς σειρές των 50, 100 και 500 ευρώ, που συμπληρώνουν το ωραίο ντεκόρ. 

Τούτος πάλι, με την φωτογραφία που ανέβασε, θέλει να μας πει, πως τα λεφτά του τα έχει σε λίρες Αγγλίας.

Αχ Ελλάδα σ’αγαπώ, και βαθιά σε ευχαριστώ, αλλά αν λάχει και καμιά στραβή, υπάρχει και διαβατήριο, να την κάνω. Χαρά στον Έλληνα που ελληνοξεχνά, και στο Λονδίνο έχει καβατζωμένα τα λεφτά.


Μεταξύ τους τα πλούσια ελληνόπουλα, κάνουν και κόντρες.
Μία φωτογραφία με δεσμίδες των 50 ευρώ, ανέβασε νεαρά ύπαρξη του κλαμπ RKOG, σχηματίζοντας με τα δάχτυλα και το σήμα της νίκης. Όμως, χαρακτηρίστηκε αυθωρεί ψιλικατζού, από άλλη, που ανέβασε την φωτό με τα μωβ των πεντακοσίων. Τι συγκινητικό!
Η ευγενής άμιλλα των δύο αυτών συναγωνιστριών, στοχεύει στην πρόοδο, βεβαίως βεβαίως.  

Αυτά και άλλα πολλά θα δείτε λοιπόν στις φωτογραφίες που ανεβάζουν τα πλουσιόπαιδα της Ελλάδας. Πανάκριβα αυτοκίνητα, παπούτσια καλά, βίλες, πισίνες, και ρόλεξ. Αυτά έχουν αυτά μας δείχνουν. Τι δεν θα δείτε; Ούτε μία φωτογραφία από βιβλίο, ή ένα μικρό έστω, έργο τέχνης. Ο λόγος είναι ότι τα πλουσιόπαιδα δεν ενδιαφέρονται να έχουν τέτοια πράγματα. Αυτά τα έχει η πλέμπα. Τα πλουσιόπαιδα έχουν χρήμα και λουξ γκόμενες, τι να τα κάνουν τα βιβλία; Χαχαχα. Η καρδιά σου είναι όπου είναι ο πλούτος σου, και ο πλούτος σου είναι όπου είναι η καρδιά σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου